SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Acești pictori nu au nevoie de aparat de fotografiat

7 octombrie, 2014 Autor: Felicia Macaleț


Artiști care fac imposibilul și transformă percepția pe care o avem despre realitate.

Pictorul spaniol Pedro Campos pictează pe pânză cu vopsele de ulei. Cariera sa a început de pe timpul când era băiat. În atelierele de creație, el se ocupa de amenajarea cluburilor de noapte. Când a ajuns la vârsta de 30 de ani, a înțeles că vrea să devină un pictor renumit, astfel, la 44 de ani, lucrările lui sunt prezente în faimoasa  galerie de artă Plus One, de la Londra.

 

 

Linnea Strid, născută în 1983 într-un sătuc suedez, iar la 16 ani, împreună cu familia, s-a mutat  în Spania. Dar în 2004, ea s-a întors înapoi, în Suedia, unde, timp de 4 ani, a studiat la o școală de artă. La moment, ea lucrează full-time ca artist  hiperrealist și își expune lucrările la expozițiile mondiale.

 

Sevostianova  Galina – artist autodidact, din orașul rus Kemerovo. Din 2010, când a descoperit ca e fascinată de pictură, timp de 4 ani a înregistrat succese mari în arta hiperrrealismului.

 

Juan Carlos Manyaares – născut în 1970 în Guadalajara, Mexic. Prima sa expoziție a realizat-o când era în vârstă de 24 de ani, la galeria „LA ESCAERA”, după care numele său a devenit celebru în SUA și în toată lumea.

 

Patrick Kramer s-a născut în Keysville, Utah, SUA. Artistul nu se limitează la o temă anumită și pictează totul, de la naturile statice clasice și portrete la peisaje pitorești și scene urbane.

 

Unii critici au acuzat imagine hiperrealiștilor de lipsa de originalitate, dar lucrările artistului Damian Loeb sunt o excepție. Cu ajutorul  multor detalii, el subliniază frumusețea naturală a corpului feminin, cu toate defectele și perfecțiunea lui.

 

Artistul autodidact, Philippe Myunoz, locuiește la Bristol, Marea Britanie. Picturile sale sunt dedicate glamourului și impactul acestuia asupra societății moderne. După cum a recunoscut Philip, scopul operelor sale este de a reflectă viața de la oraș, care este turbulentă.

 

Robin Eley s-a născut în Marea Britanie și a crescut în Australia, dar și-a făcut studiile în SUA. Fiecare dintre picturile sale îi iau aproximativ 5 săptămâni de lucru, câte de 90 de ore pe săptămână. Ca tema principala sunt oamenii, înveliți în celofan.

 

 

 

Coreeanul Kang Kang Hoon utilizează în picturile sale o varietate de obiecte, care le atribuie oamenilor în cea mai uimitoare manieră.

 

 

 

Artistul american Lesley Harrison, cu o experiență profesională mai mare de 30 de ani, creează excelente portrete realiste cu animale.

 

 

 

 

Comentarii