SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Acorduri de jazz în scuarul Filarmonicii Naționale – (FOTO, VIDEO)

26 iunie, 2016 Autor: ADMIN


Acorduri de jazz s-au auzit pe 24 iunie, în scuarul Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevci”. Evenimentul a fost organizat cu ocazia celor 170 de ani de la nașterea lui Carl Schmidt, cel mai longeviv primar al Chișinăului, dar și cu ocazia împlinirii unui sfert de secol de bună vecinătate dintre Polonia și Germania.

Concertul de jazz a fost propus melomanilor de misiunile diplomatice din Moldova ale celor două state, în colaborare cu Primăria Chișinău, Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” și directoarea acesteia, Svetlana Bivol.

www.promotime.md (13)
Prezentă la eveniment, ministrul Culturii, Monica Babuc, a menționat importanța celor două evenimente atât pentru Germania, cât și pentru Polonia.

La rândul său, Ulrike Knotz, ambasadoarea Germaniei la Chișinău, a precizat că cele două jubilee și-au dorit să le marcheze împreună cu cetățenii Republicii Moldova. Și asta pentru că, potrivit Excelenței sale, moldovenilor le place muzica bună.

Cei care au venit în scuarul Filarmonicii Naționale s-au convins că jazz-ul este un gen muzical foarte expresiv, elitist, bazat în mare parte pe improvizație.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Comentarii