SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Actori de la Chișinău vor evolua în cadrul Festivalului Naţional de Comedie din România

7 noiembrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Foto: moldovenii.md
teatrul_eminescul_040211_14

CULTURATeatrului Național "Mihai Eminescu" din Chișinău va juca spectacolul "Aveți ceva de declarat?" în cadrul ediției a 28-a a Festivalului Naţional de Comedie organizat de  Teatrul Dramatic "Fani Tardini" din Galaţi, România.

Spectacolul ce va fi jucat pe 10 noiembrie e regizat de Petru Hadârcă după piesa „Puricele în ureche” de Georges Feydeau. Muzică originală de Valentin Boghean, coregrafie – Dumitru Tanmoșan.

În distribuție: Petru Oistric, Mihaela Strâmbeanu, Doriana Marginean, Alexandru Pleșca, Anatol Durbală, Emil Gaju, Ion Mocanu, Angela Ciobanu, Iurie Focșa, Draga-Dumitrița Drumi, Ecaterina Gorcenco, Ghenadie Gâlcă, Igor Babiac, Gheorghe Negoiță.
„Măiestria actorilor e pe potriva subiectului; a rezultat un cocktail de muzică, situaţii inedite, focuri de armă și quiproquo-uri voioase!”, e intriga actorilor.
Festivalul  Naţional de Comedie  are loc în perioada 5-13 Noiembrie și este primul festival de comedie din România, datând din 1976. Succesul festivalului a transformat în scurt timp Galați-ul în Capitala Comediei, adunând atât crema lumii teatrale cât și un public numeros pentru a savura spectacole de comedie din România și de peste hotarele ei.

Comentarii