SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Actorii din „Friends” se reunesc după 12 ani – (FOTO)

14 ianuarie, 2016 Autor: Doina Calcea Sursa: zimbio.com


După 12 ani de la încheierea serialului FRIENDS, actorii Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer vor apărea într-o emisiune de două ore, care urmează să fie difuzată pe 21 februarie pe NBC.

Serialul „Friends” a rulat timp de zece ani, iar în acest timp au fost filmate zece sezoane între anii 1994 și 2004.

 

 

Iată 10 curiozități despre serial.

1. Înainte de a rămâne la denumirea „Friends”, producătorii au luat în considerare și alte nume pentru show: „Friends Like Us”, „Six of One”, „Across the Hall”, „Once Upon a Time in the West Village” și „Insomnia Cafe”.
2. Show-ul trebuia, inițial, să se concentreze asupra destinelor a doar patru personaje: Monica, Ross, Rachel si Joey, iar Phoebe si Chandler trebuiau să fie personaje secundare.
3. Conform scenariului original, Monica si Joey ar fi trebuit să formeze cuplul principal al serialului.
4. Rolul lui Phoebe i-a fost oferit inițial lui Ellen DeGeneres, care l-a refuzat.
5. Numele întregi ale personajelor sunt Chandler Muriel Bing, Rachel Karen Green, Ross Eustace Geller, Monica E. Geller, Joseph Francis Tribiani și Phoebe Buffay.
6. Deși tunsoarea lui Rachel a devenit atât de celebră încât multe femei se coafau precum ea, Jennifer Aniston a dezvăluit că i-a displăcut tunsoarea respectivă.
7. James Michael Tyler, actorul care l-a interpretat pe barmanul Gunther, a primit rolul pentru că a fost singurul care știa cum funcționează un esspresor.
8. La începutul serialului, producătorii voiau ca personajul lui Chandler să fie gay. Ulterior, această idee a fost inclusă ca o glumă la adresa lui Chandler, în mai multe episoade.
9. În primul sezon al serialului, actorii câștigau 22.500 de dolari pe episod. În ultimul sezon, onorariul fiecaruia ajunsese la 1 milion de dolari pe episod.
10. Marea finală a serialului a fost urmărită de 52.46 milioane de persoane, devenind astfel cea mai urmarită finală a unui serial din istoria televiziunii din SUA, după M*A*S*H, Cheers și Seinfeld.

Comentarii