SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Actorii Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au căsătorit la Miami – (VIDEO)

23 noiembrie, 2015 Autor: Lucia Cujbă Sursa: agerpres.ro


Actrița columbiană Sofia Vergara și logodnicul ei, Joe Manganiello, și el actor, s-au căsătorit duminică în complexul turistic de lux West Palm Beach, din nordul orașului Miami (Florida).

Potrivit revistei People, nunta a avut loc la hotelul The Breakers, unde au ajuns de joi circa 400 de invitați pentru a asista la ceremonie.

The Breakers, un hotel în stil renacentist italian din zona de coastă West Palm Beach, a fost ales strategic de actrița columbiană care a avut mulți invitați din America Latină, SUA și Europa. Complexul este totodată o barieră în calea numeroșilor ‘paparazzi’ care ar fi dorit să pătrundă pe această proprietate bine supravegheată de agenți de pază.

La ceremonie au fost invitați printre vedete actrița și cântăreața portoricană Jennifer Lopez, fostul ei soț Marc Anthony, actrița mexicană Thalia și soțul ei, magnatul muzicii Tommy Mottola. Vergara, 43 de ani, și Manganiello, 38 de ani, cunoscut din serialul „True Blood”, s-au logodit în Hawaii, în decembrie 2014, după șase luni de la începerea relației lor. Este vorba de prima căsătorie pentru Manganiello, și de a doua pentru columbiancă, după căsătoria ei cu Jose Luis Gonzalez, cu care are un băiat, Manolo, de 23 de ani.

Comentarii