SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Adda e din nou pe val cu piesa: ,,Mă doare inima”- (FOTO, VIDEO)

18 aprilie, 2018 Autor: Petru Moisei


ADDA lansează o nouă piesă, „Mă doare inima”, despre despărțire și vindecare. Artista vine cu o nouă abordare, atât cu un stil muzical diferit, dar și cu un videoclip surprinzător, în regia lui San.

„Piesa Mă doare inima e ceva nou pentru mine. Mi-am descoperit o altă latură prin ea. Chiar dacă e de despărțire, e despre momentul în care suferi că o relație s-a terminat dar ieși totuși din casa și cauți vindecare în muzică. Iți dai seama că nu ești singur, că mai sunt și alți oameni care trec prin aceeași stare, oameni care vor să uite și să se distreze așteptând o altă dragoste să vină”, spune ADDA.

În acest an, ADDA a mai lansat trei piese, „Desculță”, „Liniștea”, „Casa bântuită”, care împreună alcătuiesc cel de-al treilea sezon al Stărilor.

Printre piesele care au consacrat-o pe ADDA se numără „Lupii”, cu peste 26 de milioane de vizualizări pe You Tube, „De dorul tău”, „Marea mea” piesă pe care artista a compus-o și a filmat-o în 12 ore, iar fanii săi i-au fost alături live, pe Facebook, alături de „Iți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana!”, „Se vede pe fața ei”. Canalul de YouTube al artistei are peste 200 milioane de vizualizări.

Comentarii