SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Adele revine cu un nou album

3 septembrie, 2015 Autor: Doina Calcea


Noul album semnat de Adele, după o pauză de 4 ani, va putea fi cumparat începând cu luna noiembrie a acestui an. Albumul, se zvonește, că se va numi "25" și va conține o piesă compusă de Tobias Jesso Jr. De asemenea, pentru album au mai contribuit nume ca Max Martin, Danger Mouse și Ryan Tedder.

 

Adele este o cântăreață și textieră britanică. S-a lansat cu albumul 19 în anul 2008.

 

În 2011 lansează al doilea album al său, numit „21” ce devine lider în Irlanda, Germania, Belgia, Olanda, Noua Zeelandă, Elveția, Austria, iar în martie 2011 devine numărul unu și în Statele Unite. Primul single de pe noul material discografic, este „Rolling In The Deep „, care devine un mare succes și urcă în vârful topului Billboard 100, după ce se vinde în 1,7 milioane de copii în Statele Unite. În Marea Britanie, albumul este vândut în 208.000 de copii în prima săptămână, fiind cel mai bine vândut material din ultimii cinci ani.

 

În septembrie 2011, albumul se vinde în alte trei milioane de copii, iar Adele devine prima artistă din istoria Marii Britanii care vinde trei milioane de copii ale unui album într-un singur an calendaristic. În noiembrie, cântăreața mai reușește să doboare un record cu „21”, fiind prima care vinde mai mult de 1 milion de copii ale unui album pe varianta europeană a site-ului iTunes. O lună mai târziu, încă 3.4 milioane de copii se vând în Marea Britanie, „21” devenind cel mai bine vândut album al secolului în Marea Britanie, depășind „Back to Black” al lui Amy Winehouse. La data de 30 noiembrie, Adele primește șase nominalizări la cea de-a 54-a gală a Grammy Awards.

Comentarii