SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Adelina Pestrițu este însărcinată. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă

2 februarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: eva.ro Foto: google.com

MONDENFosta prezentatoare TV din România, Adelina Pestriţu a anunţat pe pagina personală de Facebook că este însărcinată. Vedeta împlineşte astăzi vârsta de 31 de ani. Dublu motiv de sărbătoare pentru Adelina Pestriţu. De ziua ei, vedeta tv a confirmat că trăieşte o poveste de dragoste alături de Virgil Steblea, alături de care va avea un copil, vedeta fiind gravidă în trei luni.

„Dragii mei prieteni, vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu şi iubitul meu, Virgil, suntem fericiţi să împărtăşim cu voi vestea că vom deveni părinţi. Fericirea noastră este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători şi un an de relaţie. Suntem copleşiţi de emoţii şi abia aşteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi 3. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinţi“, a fost anunţul făcut de vedetă pe Facebook, alături de o fotografie în care apare cu iubitul ei.

Adelina Pestriţu şi Virgil Steblea formează un cuplu din primăvara anului trecut, însă au decis să păstreze discreţia în ceea ce priveşte relaţia lor.

Comentarii