SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

ADENIUM START – Concurs de Debut, ediția a III-a, 2015

11 februarie, 2015 Autor: Daniela Bajurea Sursa: adenium.ro


Editura „Adenium” te provoacă să-ți afirmi originalitatea. Editura „Adenium” a lansat cea de-a III-a ediție a concursului de Debut „Adenium Start”, provocându-I pe autori să-și afirme originalitatea: „Rupeți rândurile!”.

Scopul concursului este să descopere și să promoveze autori valoroși care încă nu au publicat în volum, oferindu-le șansa să debuteze. Tot editura le oferă câștigătorilor sprijinul integral în procesul de promovare: publicitate, serviciu de presă, lansări publice.

Concursul este deschis tuturor autorilor de limbă română care nu au publicat până acum nici o carte, în niciun domeniu. Genurile literare care vor fi acceptate sânt: poezie, proză, literatură pentru copii.

Pentru fiecare gen din concurs vor fi declarate câștigătoare volumele care vor obține cea mai mare medie a notelor acordate de membrii juriilor, iar editarea lor va începe imediat după anunțarea învingătorilor, adică la începutul lunii august.

Este important ca textele să nu fi apărut într-un volum de autor. Drepturile de autor sânt reprezentate de cele 50 de exemplare pe care fiecare câștigător le va primi gratuit.

Manuscrisele pot fi trimise până pe 15 mai 2015 pe adresa Editurii „Adenium”: Aleea Copou nr. 3, Iași, 700460.

 

Comentarii