SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Adevărul despre silueta scheletică a Angelinei Jolie – (FOTO)

8 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: perfecte.ro Foto: perfecte.ro

MONDENFaptul că Angelina Jolie a slăbit foarte mult în ultima perioadă nu mai este un secret. Dacă până nu de mult aparițiile Angelinei pe covorul roșu erau însoțite de țipete de admirație, acum, actrița este întâmpinată cu țipete de groază. Săptămâna trecută, la Screen Actors Guild Awards, silueta ei scheletică a generat doar priviri compătimitoare.

Actrița a purtat o rochie neagră, lungă, Jenny Packham la ceremonia SAG, care n-a făcut decât să-i sublinieze dureros de slaba constituție.

Recent, o sursă din anturajul ei a declarat pentru Daily Mail că Angelina Jolie uită adesea să mănânce și atunci când o face supraviețuiește doar pe bază de nuci și fructe de pădure.

Astfel, în timpul unei ședințe foto recente, starul din „Turistul” a mâncat doar câteva migdale și a ciugulit printr-un bol de fructe exotice, incluzând goji, acai, aroni și coacăze.

„A cerut doar câteva boluri cu boabe și asta e tot ce a mâncat pe parcursul zileiu, chiar dacă exista un bufet plin în apropiere. A spus că este atât de ocupată cu copiii încât uită să mănânce și că atunci când are timp, totuși, preferă ca toate fructele și legumele să fie organice. Îi plac, în mod special, bobițele exotice și vorbea cum au foarte mulți nutrienti”, a mai sursa. Fructele de acai sunt ultima modă în materie de diete la Hollywood, deoarece se spune că activează metabolismul și promovează pierderea în greutate.

Sursa din apropierea actriței și-a manifestat îngrijorarea pentru scăderea drastică în greutate a Angelinei din ultimul timp: „Angie arată dureros de slabă. Râde atunci când i se spune că e prea slabă sau că arată nesănătos și acuză mereu stilul ei de viață aglomerat. Dar arată nesănătos. Toată lumea vorbește despre cât de ascuțite sunt oasele umerilor ei.”

La 1,72 de metri, Angelina ar trebui să cântărească între 57 și 70 de kilograme. Potrivit unor surse apropiate, însă, actrița are 44 de kilograme.

Iat-o aici, în 2007, insotindu-l pe Brad la o premieră de film, arătând mult mai sănătoasă.

Ca să nu mai spunem nimic de celebrele imagini din 2003, în care Angelina interpreta rolul Larei Croft în pelicula Tomb Raider: The Cradle of Life.

Aici nu doar că avea o siluetă sănătoasă, dar avea și niște forme de invidiat!

Adevăratul motiv pentru care actrița slăbește văzând cu ochii se pare că este moartea mamei ei, Marcheline. De când aceasta s-a stins din cauza cancerului, actrița a recunoscut că nu a mai fost în stare să mănânce bine.

Să sperăm că cei apropiați vor lua măsuri pentru a stopa scăderea în greutate a starului înainte că problemele de sănătate să devină prea grave.

 

Comentarii