SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Adriana Ochișanu pradă unei ESCROCHERII!!!! Un bărbat a creat un profil fals pe Facebook pe numele cântăreţei prin care cerea bani pentru un copil bolnav de cancer – (FOTO)

8 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: unica.md Foto: facebook.com

MONDENInterpreta de muzică populară Adriana Ochişanu este în vizorul escrocilor. Un bărbat din Suceava a creat un profil fals pe Facebook pe numele cântăreţei de la noi. Pe pagină era o postare în care se cereau bani pentru un copil bolnav de cancer.

Contul fals a fost creat pe numele Adrianei Ochişanu. Artista a aflat că cineva a profitat într-un asemenea mod de ea și a rămas șocată. Mai mulți colegi de breaslă i-au dat telefon să afle care este starea copilului.

„Eu am rămas şocată, care bani să transferaţi, nu am scris aşa ceva niciodată. Ca mai apoi să mă sune cineva din România, un domn care a spus că a transferat vreo şase, şapte mii de euro pentru aşa zisa Adriana Ochişanu. Avea o conversaţie foarte intimă pe mesageria privată. Am spus că nu am nicio treabă, aţi fost tras pe sfoară, să fiţi mai atent”, a declarat Adriana Ochişanu.

Adriana Ochişanu a declarat că au fost create în jur de şase conturi false pe numele ei şi că în ultima perioadă tot mai mulţi oameni publici sunt în astfel de situaţii.

„Poliţia până în prezent se ocupă de acest caz şi eu sunt dispusă să dau nişte explicaţii dacă va fi nevoie. Am vorbit şi cu alţi colegi care au păţit exact aşa. Este deja o modă de a folosi conturile false, de a folosi numele oamenilor celebri, de a folosi imaginea şi de a face bani”, a menţionat interpreta.

 

Comentarii