SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Află adevărul! Cine a creat omenirea? – (FOTO,VIDEO)

28 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos


Dorian Furtună, etolog, doctor în biologie, la cea de-a șaptea ediție a Clubului științific „Evoluția”, a vorbit despre dezvoltarea omului, reușind să desluşească cele mai dificile întrebări ale omenirii: Cine suntem? Suntem noi, urmaşii maimuţelor, sau nu? Încotro ne îndreptăm? Cât timp va mai rezista specia noastră pe această planetă?

O adevărată premieră a avut loc pentru iubitorii de ştiinţă din Republica Moldova, care au avut ocazia să primească răspunsuri concrete şi veridice la subiectul „evoluţia omului”.

Moderatorul evenimentului a menționat că la această lecție a încercat să umple golul existent, prezentând unele din datele științifice recente.

Dorian Furtună afirmă că „ține de cultura generală a fiecărui dintre noi să cunoaștem ce spune știința cu privire la modul în care au evoluat oamenii, de unde ni se trage originea, care au fost etapele de tranziție spre specia noastră, cum s-au format rasele umane și prin ce se deosebesc unele populații de altele”.

Spectatorii, prezenţi la această lecţie educativă şi informativă, au rămas plăcut surprinşi de materialul redat de către cercetător. Pentru a şti încotro ne îndreptăm trebuie mai întâi de toate să ne cunoaştem trecutul şi de unde provenim.

Totodată, la această ședință a Clubului a putut fi procurată cartea „Homo aggressivus”, al cărei autor este Dorian Furtună, cu o reducere de 30%. Lucrarea cuprinde câteva capitole despre evoluția umană, apariția primelor arme și formele de adaptare ale omului la un mediu de viață ostil și războinic.

Comentarii