SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Află care e cel mai mai mare regret al lui Ştefan Bănică Jr

12 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: libertatea.ro Foto: enational.ro

DIVERSEŞtefan Bănică Jr a dezvăluit, într-un interviu acordat recent, lucruri mai puţin ştiute despre el, dar şi despre regretele pe care le are vis-a-vis de cariera lui. Ştefan Bănică Jr are un singur regret legat de cariera lui. Artistul şi-ar fi dorit să fi jucat, în urmă cu mai bine de 20 de ani, un rol într-un film memorabil: „Priveşte înapoi cu mânie”.

„Până la cinci ani nu eram hotărât, voiam să aleg trei profesii: clovn, miliţian sau actor. Muzica a venit mai târziu, dar la 14 ani eram deja injectat cu sindromul Beatles. Pentru mine rock’n roll e o stare de spirit care nu va muri niciodată”, a explicat artistul pentru libertatea.ro.

Am acasă un mic cinema, mi-am dorit lucrul ăsta şi în timp am reuşit să îl fac. Recunosc că am văzut mai toate filmele nominalizate la Oscar. E trist să văd “Liceenii” de 250 de mii de ori pe an la televizor. Avem actori talentaţi, oameni de valoare, dar nu ştim să îi preţuim.

Am un singur mare regret. E un rol pe care trebuia să-l joc la vremea lui şi, din păcate, nu l-am jucat. Totdeauna mi-au plăcut tinerii furioşi. “Priveşte înapoi cu mânie” de John Osborne. Un rol pe care trebuia să îl joc la 20 şi ceva de ani. Nu a fost să fie”, a dezvăluit Ştefan Bănică.

Comentarii