SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Află ce le-a interzis Rihanna fanilor Pokemon Go

26 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.libertatea.ro


Rihanna se pare că nu a fost deloc mișcată de isteria „Pokemon Go”. Bba mai mult, se pare că o enervează celebrul joc, prin intermediul căruia oamenii din întreaga lume vânează pokemoni.

Artista a susţinut, recent, un concert în Lille, Franţa. Iar, potrivit unui video, ce a ajuns pe rețeaua de socializare Twitter, aceasta le-a cerut fanilor să nu-și mai folosească telefoanele mobile și să nu vâneze pokemoni la concertul ei. Anunțul ei vine la doar câteva zile după ce un fan a fost prins la concertul lui Beyoncé în timp ce prindea pokemoni.

Interpreta hitului „Diamods” şi-a continuat turneul „The Anti World Tour 2016” în orașul francez, unde şi-a încurajat miile de fani să se bucure cu adevărat de experienţa live oferită, în loc să urmărească show-ul prin ecranul smartphone-urilor. „Nu vreau să văd că daţi mesaje iubitelor sau iubiţilor. Nu vreau să văd că prindeţi vreun pokemon în timpul concertului”, spune Rihanna în înregistrarea video.

Artista R&B nu este singura celebritate care a criticat aplicaţia. Printre artiştii a căror sentimente rezonează cu cele ale mulatrei se numără şi Zachary Quinto, care a vorbit despre joc în timp ce promova „Star Trek Beyond”, un film a cărui coloană sonoră, „Sledgehammer”, e înregistrată de Rihanna.

Amintim că, „Pokemon Go” s-a lansat în urmă cu o săptămână, în Statele Unite, şi a cucerit deja milioane de useri. Ce are acest joc atât de special? Ei bine, noutatea absolută este aceea că îmbină realitatea cu aventura virtuală şi îi dă utilizatorului impresia că face parte din joc.

„Pokemon Go” nu are limită de vârstă şi este un joc foarte simplu, în care tot ce trebuie să faci este să te plimbi şi să găseşti pokemoni. Atunci când vezi unul, trebuie să arunci poke-mingea peste el, pentru a-l captura. De fiecare dată când prinzi un pokemon, el se duce în „pokedex” şi utilizatorul creşte în nivel.

Însă, acest joc, ce a cucerit lumea, are şi câteva neajunsuri. În primul rând, atunci când îl downloadezi, trebuie să îţi faci un cont. Odată făcut contul, vei putea să îţi personalizezi pokemonul, iar mai apoi te vei trezi în joc, exact în locul în care te afli în realitate. Pentru ca jocul să funcţioneze, accesul la GPS trebuie să fie pornit, luminozitatea telefonului trebuie să fie maximă, ceea ce înseamnă că bateria se va consuma destul de repede.

Comentarii