SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Află ce-și introduce în vagin Khloé Kardashian pentru plăcere în dormitor!

22 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.libertatea.ro

SEXKhloé Kardashian, sora lui Kim Kardashian, și-a dezvăluit un secret de frumusețe, cee se pare că îi aduce și mai multă plăcere în pat.
Starul show-ului „Keeping up with the Kardashians” mărturisește că ea folosește uleiul de vitamina E, aproape zilnic, pentru toate părțile corpului, chiar și pentru… vagin.
„Vitamina E este o parte din rutina mea zilnică. Dacă nu o folosiți, ar trebui să începeți să o utilizați”, spune Khloe, precizând că aceasta vitamină este inclusă zilnic atât în rutina ei de frumusețe, cât și în dietă.
„Unge-te cu ulei de Vitamina E pe față noaptea. Combate ridurile, inflamația și roșeața și este minunat și pentru cicatricele lăsate de acnee. Îmi pun ulei de vitamina E pe gene în fiecare seară, de asemenea, pentru a le menține moi”, spune vedeta.
Ea sfătuie fanele să-și adauge și ele capsulele de vitamina E în viața de zi cu zi, pentru a-și echilibra nivelul de colesterol, pentru a-și diminua simptomele premenstruale și pentru a îmbunătăți forța musculară. Sora lui Kim nu se oprește aici, ci le învață să-și introducă vitamina E și în părțile intime.
„Nu este o glumă. Vitamina E poate consolida căptușeala vaginală!”, spune ea precizând că aceasta are și proprietăți antioxidante: „Hidratează labiile și vaginul cu ulei de vitamina E pentru a combate uscarea și pentru a calma iritația”.

Comentarii