SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Află cine sunt celebrităţile care au fost adoptate!

7 iulie, 2016 Autor: Nicoleta Donos Sursa: www.vogue.com

MONDENÎn fiecare zi, aflăm câte ceva nou despre vedetele noastre preferate – de la obesiile lor pentru fast-food la cele mai valoroase lucruri materiale pe care le au în posesie. Dar, uneori, cele mai surprinzătoare fapte despre celebrităţi se află ascunse în copilăria acestora, atunci când încă nu ofereau autografe.

Uneori, se pare că viaţă ne duce pe cărări nebănuite şi că există, într-adevăr, poveşti cu finaluri fericite.

PROMOTIME îți dezvăluie trei nume de celebrităţi despre care nu ştiai că sunt adoptate!

Nicole Richie – a fost crescută în California de legendarul muzician Lionel Richie şi apoi de soţia acestuia, Brenda. Părinţii biologici ai lui Nicole sunt bănuiţi a fi nişte prieteni ai cuplului sau un fost coleg de trupă al lui Lionel. Dar nici un zvon nu a fost vreodată confirmat. Nicole a fost adoptată în mod legal la vârstă de nouă ani, iar nașul său a fost Michael Jackson.

Marilyn Monroe – a fost născută de o mamă necăsătorită şi a fost trimisă apoi în diverse centre de plasament. La vârstă de 11 ani, ea s-a mutat la o prietenă de familie, Grace McKee Goddard, care a devenit în cele din urmă tutorele legal. Monroe s-a căsătorit la frageda vârstă de 16 ani, pentru a ieşi din sistemul de asistenţă parentală.

Jamie Foxx – a fost adoptat de bunica din partea mamei după ce părinţii lui au divorţat, atunci când el avea doar şapte luni. Actorul a crescut în Terrell, Texas. El şi-a început cariera din cinema și muzică în corul bisericii locale.

BEVERLY HILLS, CA – JANUARY 10: Actor Jamie Foxx attends the 73rd Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 10, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Comentarii