SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Află cine va fi noua prietenă a lui James Bond

1 august, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.port.ro

EXCLUSIVCăutările pentru rolul lui James Bond sunt departe de a se fi încheiat, variantele sunt numeroase, iar favoriţii se schimbă de pe o zi pe alta. Aşa că, ne îndreptăm atenţia spre cealaltă listă a speculaţiilor, adică spre actriţele care ar putea deveni viitoarea Fată Bond.

S-a vehiculat că fotomodelul Emily Ratajkowski, Emma Watson şi Emily Blunt ar putea fi luate în considerare, însă recent favorită a devenit Margot Robbie.

Nici nu-i de mirare, având în vedere succesul de care se bucură în prezent. Chiar înainte de lansarea mult aşteptatului „Suicide Squad”, în care Margot joacă rolul lui Harley Quinn, interpretarea dată de Margot personajului a devenit atât de populară, încât planurile pentru un film dedicat exclusiv ei sunt destul de avansate.

În vârstă de 26 de ani, actriţa australiană este, potrivit „The Sun”, favorită pentru rolul Fetei Bond, având toate datele necesare rolului atât de râvnit în istoria cinematografiei.

În prezent, programul actriţei este extrem de încărcat, datorită promovării „Suicide Squad”, „Legenda lui Tarzan” şi filmărilor pentru drama „Terminal”, a cărei lansare este programată pentru sfârşitul anului 2016.

Producţia pentru cel de-al 25-lea film din franciza James Bond mai mult ca sigur nu va începe în viitorul apropiat. Căutările pentru un actor care să ducă mai departe rolul lui James Bond cu cel puţin acelaşi succes ca Daniel Craig se dovedesc destul de anevoioase.

Idris Elba, unul dintre favoriţii pentru rol, a declarat că se consideră prea bătrân pentru rolul lui James Bond, în timp ce Tom Hiddleston a dezminţit zvonurile cum că ar fi fost luat în considerare pentru a-l juca pe Agentul 007.

Comentarii