SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Află secretul frumuseții de la Cameron Diaz, Kerry Washington și Nicki Minaj

26 august, 2015 Autor: Doina Calcea
Nicki-Cameron


Pentru a arăta mereu bine în fața camerelor, vedetele internaționale au mare grijă să se mențină în formă, să aibă o alimentaţie sănătoasă şi să stea cât mai aproape de sala de sport.

Cameron Diaz a avut întotdeauna o siluetă de invidiat. Aceasta a urmat dintotdeauna o dietă sănătoasă, dar nu ratează nici sesiunile de antrenament cu un instructor personal. A publicat două bestseller-uri cu această temă, cărţi în care îşi descrie stilul de viaţă, modul de alimentaţie şi antrenamentele pe care le face pentru a se menţine în formă.

81smc0CcqQL

Kerry Washington, actriţa din serialul ”Scandal”, este o fană al antrenamentelor de tip Pilates, dedicând o oră, timp de patru zile pe săptămână, acestui sport. Când vine vorba de dietă, Kerry recunoaşte că nu se abţine de la micile plăceri, dar că are grijă să nu depăşească limita, mai ales atunci când e vorba de dulciuri.

Nicki Minaj este o dansatoare înnăscută şi practică acest sport atât pe scenă, cât şi în viaţa de zi cu zi, lucru care o face să-şi menţină silueta. În plus, artista recunoaşte că bea foarte multă apă şi are o dietă extrem de sănătoasă.

Comentarii