SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Afrodisiacele vin în ajutorul bărbaţilor de orice vârstă

27 mai, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME

SEXBărbaților le place să mănânce și să facă sex, iar unele alimente îi pot ajuta să sporească calitatea vieții sexuale. Sănătatea şi vigoarea sexuală sunt identice cu împăcarea de sine, iar afrodisiacele naturale, ce provoacă efecte excitante, îţi pot garanta îndeplinirea. Astfel, cu puțin ajutor de la nutriționiști și pe baza celor mai recente cercetări, specialiștii au realizat o listă cu alimente, care pot îmbunătăți viața sexuală a unui bărbat la orice vîrstă.

La 20 de ani, superalimentele sunt:

1 Ouăle – te ajută să te exciți mai greu
Un bărbat foarte tânăr se excită și foarte ușor. Dacă vrei să îți ții hormonii în frâu la primele întâlniri cu iubita, este recomandat consumul de ouă la micul dejun.

 

2. Ţelina – te face mai irezistibil
Aceasta conține androstenon și androstenol, doi feromoni care te pot excita și care îți ajută organismul să transmită mirosuri și semnale ce te fac mai irezistibil în fața femeilor.

3. Îngheţata de vanilie – îţi măreşte rezistenţa
Atunci când vine vorba de sex, îngheţata este alimentul care iţi măreşte rezistenţa. Aceasta are niveluri ridicate de calciu şi fosfor – două minerale care stimulează libidoul şi cresc rezervele de energie ale muşchilor.

 

 

La 30 de ani, îţi vin în ajutor următoarele alimente :

1. Ficat – te face mai fertil
În jurul acestei vârste cei mai mulţi bărbaţi îşi doresc să conceapă un copil, vitamina A fiind cunoscută pentru faptul că stimulează fertilitatea. Studiile arată că cei care primesc suficientă vitamina A, zilnic au un număr mai mare de spermatozoizi şi au  performanţe sexuale mai bune.

 

2. Piersici – tot pentru fertilitate
O cercetare a scos la iveală faptul că bărbaţii care au consumat cel puţin 200 de miligrame de vitamina C zilnic aveau un număr mai mare de spermatozoizi. În plus, această vitamină măreşte şansele spermatozoizilor de a ajunge la ovul.

 

 La 40 de ani, neapărat trebuie să consumi aceste alimente:

1. Afine – ajută în probleme erectile

Afinele se numără printre cele mai bune alimente pentru bărbţii mai în vârstă care au probleme erectile. Acestea conţin fibre solubile ce împiedică depunerea colesterolului pe pereţii arterelor.

 

 2. Friptura – amplifică sensibilitatea
Proteinele din carnea slabă cresc natural nivelul de dopamină si norepinefrină – două chimicale din creier care amplifică sensibilitatea în timpul contactului sexual.

 

3. Ciocolata neagră – tot pentru sensibilitate

Aceasta conţine metilxantine, substanţe care cresc sensibilitatea corpului, astfel că pielea va recepţiona şi cea mai mică atingere, provocând diverse reacţii în corp.

 

 

 

Comentarii