SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ai sânii mici? Iată ce avantaje ai

4 mai, 2016 Autor: Nicoleta Donos Sursa: Advărul.ro Foto: cosmeticprocedures.org

DIVERSEMulte dintre femeile cu sânii mici apelează la implanturi mamare, pentru a fi ”în rând” cu semenele lor, ignorând, astfel, avantajele unui bust mai modest demonstrate științific.

1. La femeile cu sâni mici se detectează mult mai rapid eventuale formaţiuni suspecte de cancer mamar, a explicat medicul oncolog Marisa Weiss, citat de publicaţia Woman’s Health.

2. Sânii mici sunt cu aproximativ 24% mai sensibili la atingeri. Astfel, femeile care îi posedă sunt mult mai stimulate sexual când li se ating sânii, s-a constatat în cadrul unui studiu desfăşurat la o Universitate din Viena, Austria.

3. Sutienul grăbește lăsarea sânilor. Întrucât femeile cu sânii mici nu au nevoie să îl poarte întotdeauna, ele au şanse să pară cu cinci ani mai tinere, relevă o cercetare făcută în Franţa de-a lungul a 15 ani.

4. Un alt studiu, citat de Psychology Today, a concluzionat că bărbaţii care au o situaţie financiară stabilă şi studii superioare sunt mai atraşi sexual de femeile cu bustul mic. În același timp, bărbaţii cu posibilităţi financiare reduse şi studii medii preferă femeile cu sâni cât mai mari. Cercetătorii susţin că aceste preferinţe ţin de instinctul de supravieţuire, femeile cu sâni mari fiind privite ca partenere rezistente în condiţii dificile, care au suficiente resurse fizice.

5. Un bust voluminos înseamnă, adesea, dureri de spate şi de gât. Totodată, ești predispusă la o poziţie incorectă a corpului, în condiţiile în care o pereche de sâni cupa D poate să cântărească şi 10 kilograme, a menționat medicul oncolog Marisa Weiss.

 

 

 

 

Comentarii