SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Akon îşi face piesele în România. Colaborează cu producătorii Innei – (FOTO, VIDEO)

17 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu
c7186d89-9b78-4d96-98c3-ae8e44cd29c9

ACTUALITATEInterpretului american Akon i s-a pus pata pe sound-ul pieselor româneşti. Cea mai recentă melodie a sa, „Hypnotised”, a fost compusă şi produsă de o echipă din care fac parte şi doi români: Marco şi Seba. Aceștia sunt producătorii Innei. „Hypnotized” a fost compusă în urma unei sesiuni organizata de Global Records în Ibiza cu compozitori și producatori de top din lume.

Tot Marco și Seba au produs şi hiturile care au făcut-o celebră pe Inna peste ocean. Au mai compus piese şi pentru Carla’s Dreams, Antonia, Delia, Alina Eremia şi Alexandra Stan.

„Marco și Seba sunt doi producători și compozitori talentați, de talie internațională, pe care echipa Global Records se bucură să îi aibă alături. Au demonstrat de-a lungul vremii că prin muncă și creativitate poți ajunge departe”, a declarat Lucian Ștefan, manager Global Records.
„Ne bucurăm că rezultatele muncii noastre sunt apreciate de iubitorii muzicii și că piesele noastre sunt cunoscute în întreaga lume datorită Innei și acum prin piesa „Hypnotized” a lui AKON. Suntem onorați că AKON a ales piesa compusă de noi și că avem ocazia să lucrăm cu producători și compozitori de top din întreaga lume”, au precizat  Marco și Seba.
c6891a69-3c28-4e3f-8a36-03e0bad91619

Comentarii