SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Akon și Pitbull au colaborat cu autorul noii piese a lui Smiley

17 iunie, 2016 Autor: Laura Ignat
Collage


Smiley le va da fanilor, în curând, o „bombă” muzicală. Popularul interpret din România se pregătește să colaboreze cu un nume mare din showbiz-ul internațional.

După melodii cu Pitbull sau Akon, artistul și-a schimbat preferințele. Mohombi este cel care s-a îndrăgostit de industria muzicală românească. Este cântăreț, compozitor și chiar dansator.

Locuiește în Congo, dar are origini suedeze și congoleze. Acum îi este pe plac și România, cel puțin din punct de vedere profesional. După ce a colaborat cu Nicole Cherry la piesa „Vive la vida”, regizată de Alex Ceauşu, și după ce a cântat cu Alexandra Stan, Costi Ioniţă, Mohombi pregăteşte acum o nouă surpriză.

Artistul a filmat un alt videoclip în România, pentru noul single „Infinity”, tot cu regizorul Alex Ceaușu. Noutatea este că acesta a compus și o piesă pentru Andra.

În cadrul unei emisiuni la un post de televiziune românesc, Mohombi a declarat că piesa „Infinity” semnifică dragostea pentru viață.

Mohombi a reuşit să îşi facă o carieră pe plan internaţional într-un timp foarte scurt. Colaborările cu Pitbull, Nicole Scherzinger, Chris Brown şi chiar Costi Ioniţă i-au adus faima cântăreţului. Artistul a mai dezvăluit un mic secret, urmează o colaborare bombă cu Smiley.

 

Comentarii