SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Alexandra Stan, din nou la tribunal! Un nou proces pentru artistă

12 septembrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: libertatea.ro
alexandra_stan-1

MONDENAlexandra Stan apare, în calitate de petent, într-un nou dosar înregistrat pe rolul Tribunalului Constanţa. Acest dosar se va judeca pe data de 27 septembrie, la ora 9.00, termenul de judecată apărând ca urmare a repunerii pe rol a dosarului, în care, din eroare, niciuna dintre părţi nu fusese citată.

La termenul din 27 septembrie judecătorii vor pune în discuţie atât admisibilitatea, cât şi temeinicia plângerii Alexandrei Stan în ceea ce priveşte „soluţia de clasare a cauzei sub aspectul infracţiunii de evaziune fiscală şi excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Constanţa de judecare a plângerii formulate împotriva soluţiei de clasare a cauzei în ceea ce priveşte infracţiunea de înşelăciune“, conform minutei, arată Ziua de Constanța.

Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, fiind condamnat la şapte luni de închisoare, însă atât Alexandra Stan, prin avocatul său, Silviu Faier, cât şi Prodan au formulat apel, cauza aflându-se pe rolul Curţii de Apel Constanţa, cu termen la data de 15.09.2016, când, cel mai probabil, potrivit declaraţiei avocatului cântăreţei, dosarul va rămâne în pronunţare.

Amintim că, în 2013, Alexandra Stan a declarat că ar fi fost bătută de Marcel Prodan. Cântăreaţa ar fi fost salvată de un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa.

 

Comentarii