SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Alicia Keys pozează nud pentru a se face auzită altfel

23 septembrie, 2014 Autor: Doina Calcea Foto: nytimes.com


Alicia Keys și-a păstrat statutul de artistă care nu a pozat nud. Ce face ea în această fotografie, ”îmbrăcată” doar într-un semn de pace?

Un prieten de-al ei i-a adresat o întrebare provocatoare cu privire la sensul existenței noastre: ”De ce ești aici ?”, ceea ce a făcut-o să-și facă publică viziunea asupra lumii în care trăiește. „Nimeni nu mi-a pus această întrebare înainte”, și asta a pus-o pe gânduri, Alicia fiind una dintre cele mai cunoscute interprete din lume. Ea are 35 de milioane de fani pe Facebook și aproape 20 de milioane de cititori pe Twitter, dar acestea nu au servit, până nu demult, drept pârghie pentru un scop mai larg.

„Vreau să adun o armată”, a spus Keys, lăsându-se fotografiată nud, cu semnul păcii desenat pe burtă, ca simbol al amiciției și al implicării în viața planetei, care va fi și casa copilului său.

 

Totodată, Alicia Keys  a lansat mișcarea ”We Are Here”, prin care intenționează să promoveze și să-și încurajeze fanii pentru a sprijini 12 grupuri care luptă pentru drepturile homosexualilor, care combat inegalitatea rasială în sistemul de justiție penală, care susțin educația fetelor din întreaga lume, care îi ajută pe copii afectați de HIV și SIDA, care luptă împotriva sărăciei la nivel mondial, care abordează boala la nivel mondial, care împiedică suicidul în rândul tinerilor homosexuali și lesbiene și care sprijină copiii din zonele de conflict.

Artista a donat 1 milion de dolari pentru a fi împărțiți între cele 12 grupuri, și ea speră că fanii ei vor face donații direct la organizații de caritate.

Recent Keys a lansat un cântec nou intitulat, „Noi suntem aici.” Ea spune că noile ei piese vor aborda rasismul, nedreptatea și sărăcia. Keys așteaptă al doilea copil care va veni pe lume în luna decembrie.

Comentarii