SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Alimente mai puțin obișnuite ce le poți găti pe grătar

17 iulie, 2015 Autor: Petronela Muntean Sursa: metropotam.ro Foto: huffingtonpost.com


Dacă e vară, înseamnă că e grătar. Dacă până acum te-ai obișnuit cu mici și carne la grătar, noi vă propunem câteva alimente pe care în mod normal nu le pui pe grătar.

Avocado

Dacă până acum îl foloseam crud în salate, la decoruri și diferite feluri de mâncare, acum îl putem pune pe grătar. Îl tai în jumătate, îl asezonezi cu sare, piper și ulei de masline.

Pizza

Gata cu cuptorul, bun venit grătar! Pui întâi aluatul pe grătar, după ce s-a copt adaugi și ingredientele.

Piersicile

Da, sună neobișnuit, însă foarte gustos. Le tai în jumătate, le stropești cu oțet balsamic și miere, iar dacă vrei să le faci senzaționale adaugi și înghețată. E voila! Cel mai bun desert.

Salata Aisberg

De la salată verde, trecem la salată coaptă. La fel, asezonezi cu sare, piper și oțet balsamic și ești gata pentru călătoria culinară a vieții tale.

Pepenele Verde

Vedeta sezonului estival este pepenele verde.  Stropit cu puțin ulei de masline  și pus pe grătar este gata să vă încânte papilele gustative.

Banane

Banana? Da, banana. Cel mai bun desert, după cel cu piersicile. Se ia o banană, se taie puțin coaja și se adaugă în interior bucăți de ciocolată. Se împachetează în staniol și se trimite pe grătar.

Pandișpan

Tot din seria deserturi delicioase, pandișpanul se asezonează cu înghețată și fructe proaspete și se pune pe grătar.

Mango

Dacă vrei să-ți faci un burger, o felie de mango la grătar îi va adauga o savoare unică.

French toast cu ou și zahăr

Ați mâncat vreodată pâine îmbibată cu ou și zahăr prăjită în tigaie? Varianta pe grătar e mai sănătoasă.

Ananas

Tai ananasul, presari zahăr brun și scorțișoară, iar această combinație va face rivalitate celorlalte.

Sperăm că v-am făcut curioși și pofticioși.

Comentarii