SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

„Am crezut că sunt artificii”. Mărturii cutremurătoare de la baia de sânge din Las Vegas

2 octombrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: mesaj.md Foto: mesaj.md

DIVERTISMENTFocurile de armă automată trase de la etajul 32 al unui hotel din apropierea festivalului de muzică din Mandalay Bay, Las Vegas, au creat valuri uriaşe de panică în rândul sutelor de spectatori. Cel puţin 20 de oameni au murit, iar peste 100 de persoane sunt în stare de gravă la spital, scrie realitatea.net.

O parte dintre spectatorii de la concert au crezut că zgomotul făcut de împuşcăturile venite de la înălţime sunt cauzate de artificii înainte să îşi dea seama că oamenii cad seceraţi în jurul lor, transmite The Telegraph.

Pe scenă se afla cântăreţul de muzică country Jason Aldean, care se afla spre final de concert când au început rafalele ucigaşe.

„Am crezut la început că sunt artificii. Apoi am văzut un bărbat împuşcat. Unul dintre prietenii mei a încercat să îl ajute, toată lumea a intrat în panică”, a povestit unui dintre martori.

O femeie a povestit pentru CNN că oamenii s-au călcat în picioare în încercarea de a părăsi locul deschis, aflat în bătaia focului. “Toţi se urcau unul peste altul ca să scape de acolo, iar gloanţele continuau să se audă. Toată lumea fugea şi încercau să se ascundă sub scaune”.

“Era un bărbat rănit lângă mine şi mi-a cerut să-l ajut. L-am pus în maşină şi alţi patru oameni au fugit cu noi”, a povestit un alt martor.

Comentarii