SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Amanta lui Vlad Filat, Olga Roman, a dat bir cu fugiţii

19 aprilie, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME


Amica lui Vlad Filat a fugit. De această dată noua sa destinaţie este România. După ce Olga Roman a intrat în gura presei prin scenele fierbinți care au „zguduit” internetul, ea a căpătata statutul de învinuită în dosarul fostului şef al liberal-democraţilor.

Ulterior, Judecătoria Buiucani a emis un mandat de arestare pe un termen de 30 de zile pe numele său. Conform unor surse ale portalului Today.md, blonda din dosarul BEM ar fi fugit din Ucraina în România, însă nu a fost reţinută.

PROMOTIME reamintește că Olga Roman a fost dată în căutare internațională prin intermediul INTERPOL la finele lunii decembrie a anului trecut, iar până în prezent  este de negăsit.

Precizăm, de asemenea, că la începutul lunii noiembrie 2015, Olga Roman a părăsit teritoriul Republicii Moldova, fugind în Ucraina prin punctul de trecere a frontierei Cuciurgani-Pervomaisc, după ce CNA a anunțat că o femeie vizată în dosarul Filat a fost anunţată în căutare statală şi internaţională pe motiv că s-a sustras urmăririi penale, părăsind fraudulos teritoriul ţării.

Comentarii