SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ana Lesko a fost RĂNITĂ GRAV în timpul unui concert. Află ce a pățit interpreta – (VIDEO)

1 august, 2016 Autor: Petru Moisei Sursa: cimpinatv.ro


Un spectator din primele rânduri a tras cu un pistol cu bile în Anna Lesko, ieri-seară, în timpul unui concert din comuna Cornu, România, la cea de-a opta ediție a Festivalului ,,Florilor de tei".

Potrivit unei publicații din România, interpreta a fost rănită la picior, dar și-a continuat show-ul. Când a coborât de pe scenă, Anna Lesko le-a spus organizatorilor ce s-a întâmplat, iar prezentatorul a făcut apel la public să nu se mai producă astfel de incidente.

După Anna Lesko, pe scenă a urcat Delia care le-a spus spectatorilor: ,,Dacă se întâmplă ceva asemănător cu ce i s-a întâmplat mai devreme Annei Lesko, oprim concertul și plecăm acasă. Fără glume proaste, vă rog!”

Din fericire, alte incidente nu s-au mai produs. Din păcate, însă, cel care a tras cu pistolul cu bile în Anna Lesko nu a fost identificat. Cântăreața nu a depus nicio plângere, prin urmare nici nu se fac cercetări. După cum au precizat reprezentanți ai Poliției și Jandarmeriei române, în mod cert nu a fost vorba despre un pistol cu aer comprimat, pentru că acesta ar fi făcut zgomot, iar rana provocată ar fi fost gravă, mai ales că s-a tras din primele rânduri.

Related materials cv builder how to make a cv cv library cv template professional cv https://goldessayclub.com/ medical cv writing a cv subscribe to our updates not what you re looking for or not convinced

Comentarii