SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017 – (VIDEO)

15 decembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: zdg.md Foto: zdg.md

DIVERTISMENTAna Munteanu din R. Moldova este câștigătoarea ediției din 2017 a concursului Vicea României. Basarabeanca în vârstă de 17 ani face parte din echipa lui Smiley și a pe lângă trofeul „Vocea României” a obținut un premiu în valoare de 100.000 de euro.

În finala concursului, Ana Munteanu a interpretat piesa în limba franceză „La Boheme”. Aceasta a cântat în duet cu antrenorul său, Smiley, piesa „De unde vii la ora asta”, iar cu interpretul Marcel Pavel, piesa „Prayer”.

Înainte de finala Vocea României 2017, basarabeanca a acordat un interviu pentru Adevărul.ro, în care a mărturisit că talentul l-a moştenit de la părinţi. Tot atunci, Ana Munteanu declara că dacă va reuşi să iasă învingătoare din finala concursului muzical, şi-ar dori foarte mult să-şi ajute familia să se mute la Bucureşti, unde să-şi continue, alături de fraţii ei, studiile.

Întrebată ce mesaj ar transmite publicului înainte de finală, Ana Munteanu a răspuns: „Acestui public îi mărturisesc că sunt româncă de la naştere, cu acte în regulă, dar cel mai important este că simt româneşte şi mă simt foarte bine în România”.

Pe locul doi s-a clasat Meriam Jane, din echipa lui Tudor Chirilă. Locul trei aparține Zsuzsana Cerveni, eleva Loredanei, iar pe locul patru s-a clasat Andrada Creţu din echipa lui Adi Despot.

Comentarii