SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Moldoveanca Ana Pavel descoperită de PROMOTIME a obținut locul 3

26 octombrie, 2015 Autor: Dan Maxim Foto: facebook.com


Moldoveanca Ana Pavel a ocupat locul 3 la Miss Bikini din Irlanda, dar pe noi ne-a cucerit oricum. Tânăra a spus că e total dezamăgită de rezultate, fiind aproape sigură până-n ultimul moment că va câștiga. Și noi la fel. Deși nu a obținut locul I, Ana Pavel a fost invitată să participe la mai multe proiecte internaționale, despre care nu e gata să vorbească deocamdată.

 

Ana Pavel are 28 de ani și locuiește în Dublin alături de familia ei. La îndemnul prietenilor și al rudelor, a hotărât sa participe la concursul Miss Bikini din Irlanda.

La scurt timp după afișarea rezultatelor, tânăra a postat pe pagina ei de facebook un mesaj pentru fani. Deși a primit zeci de felicitări, i-a anunțat pe toți că nu e deloc mulțumită de locul pe care l-a luat.

 

Ca premiu de încurajare însă, moldoveanca a fost răsplătită de agenție cu o excursie prin cele mai frumoase locuri din Irlanda.

La concurs, juriul a apreciat participantele după corpul bine lucrat și prezența scenică. Câștigătoarea locului I a obținut șansa de a participa la Miss Bikini International. Evenimentul va avea loc anul acesta în Japonia, iar țara noastra va fi reprezentata de Anastasia Fotachi.

 

Indiferent de rezultat însă, nu există publicitate „rea”. Ana Pavel a devenit cunoscută în toată lumea după ce cu o săptămână înainte de competiția Miss Bikini participase la o campanie de prevenire a cancerului la sân. Într-un instantaneu devenit viral pe internet, aceasta apare cu spatele pozând topless pe o stradă din Dublin. În fața ei însă se observă cum un trecător rămâne „orbit” de priveliște și… cade de pe bicicletă.

 

După ce PROMOTIME  a scris primul material din cariera sa, Ana Pavel a început să fie cunoscută și de presa internațională. Despre ea a început să apară numeroase publicații din întreaga lume printre care  The Sun, Daily Metro, Evoke, Daily Mail, Irish Mirror, Mashable, Sunday World, Express, Daily Star, Wrift și altele.

 

Comentarii