SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ana Pîrlea a găsit soluția pentru căști încâlcite

24 martie, 2015 Autor: Doina Calcea Foto: arhiva personală


Oricât de atenți nu am fi, mereu căștile se distrug în buzunar sau geantă. Pe lângă asta se deteriorează rapid și aruncăm sute de lei pentru căști calitative. Ana Pîrlea este o tânără care a găsit soluția pentru căștile încâlcite. Organizatoarele sunt un accesoriu inevitabil pentru un tânăr modern, meloman.

Gene

Citisem un articol amuzant despre un studiu făcut de oamenii de știință, care au stabilit că căștile timp de câteva secunde pot să se înnoade în 120 de moduri diferite, creând astfel dificultăți melomanilor.

Cu toate că subiectul nu e de mare importanță, am hotărât să-i dau atenție. În plus, e o problemă actuală, căștile mele la fel se încâlcesc în geantă.

Primul gând a fost să confecționez ceva din piele, tip portmoneu, dar, în final, am ajuns să găsesc pe Youtube un video despre “Perler Beads”, un fel de termo-mozaică, acest material îmi devenise sursa de inspirație pentru crearea organizatoarelor pentru căști.

Capital

Ca început am avut nevoie de 30 dolari pentru a face comanda pe Ebay pentru primul set.

Odată ce am primit materialul, am început să experimentez. Le fac pe toate singură, mă inspir din diferite surse și adaptez ideile după produsul meu. Cel mai bun critic e soțul meu, tot timpul îl întreb dacă-i place.

După prima publicație am primit multe comentarii frumoase, am aflat că aceste organizatoare sunt apreciate. E plăcut când te susțin nu dor prietenii, dar și oamenii necunoscuți.

N-aș vrea să spun că am atins mare succes, abia am început să-mi promovez lucrările și sper ca tot mai mulți utilizatori vor fi interesați.

Nu-mi ieșise chiar din prima încercare. Am aranjat căștile pe primul model și l-am pus în geantă, am vrut să-l încerc. La sfârșitul zilei organizatorul meu s-a risipit.

Poate peste vreo 10 ani, producătorii de căști vor găsi un răspuns la problema cu încâlcirea căștilor fie în buzunar, fie în geanta. Până atunci am eu o soluție ce să faci pentru a nu avea căștile încâlcite în buzunar.

 

Comentarii