SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Anastasia Fotachi a dezvăluit că este încă VIRGINĂ: ”Nu am găsit bărbatul potrivit” – (VIDEO)

4 iulie, 2017 Autor: Alexandru Rufanda Sursa: Kankan.md Foto: Kankan.md

MONDENAnastasia Fotachi a devenit populară aproape că peste noapte, după ce a câștigat concursul Miss Bikini în 2015. Fotomodelul a ajuns să fie solicitată la ședințe foto și prezentări de către zeci de agenții de modeling din toată lumea, iar scopul ei este să ajungă să profeseze în același domeniu, în America.

Popularitatea însă a pus-o pe Anastasia direct îng ura târgului. Orice știre nu ar apărea despre ea, toată lumea o discută sau, mai rău, o critică. Dacă unii zic că ea se cuplează doar cu bărbați bogați, alții spun că Anastasia ar fi ajuns în modeling prin alte căi decât concursurile de frumusețe.

Tânăra, care acum are 21 de ani, a negat aceste acuzații într-un interviu LIVE pentru KanKan.md, difuzat pe Facebook. Mai mult decât atât, Anastasia a recunoscut că nu are acum un iubit, iar în Blitz Interviul difuzat în emisiunea KanKan ea a dezvăluit că își păstrează virginitatea pentru bărbatul potrivit.

Tot în interviul LIVE oferit pentru site-ul nostru, Anastasia Fotachi susține că este în căutarea bărbatului care o va iubit cu adevărat și alături de care se va simți în siguranță, iar dacă va simți că îl iubește la nebunie, se va căsători cu el fără să stea prea mult pe gânduri.

 

Comentarii