SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Anastasia Fotachi, dezamăgită după competiția Miss International 2015

5 noiembrie, 2015 Autor: Dan Maxim
4817243_640px


A 55-a ediție a concursului de frumusețe Miss International 2015 a avut loc astăzi la "Grand Prince Hotel Takanawa" din Tokyo, Japonia. 72 de țări reprezentate au concurat pentru titlul mondial.

După ce a câștigat titlul de Miss Bikini 2015, Anastasia Fotachi, în vârstă de 20 de ani, a fost desemnată oficial să reprezinte Republica Moldova la Miss International 2015 în Japonia. Competiția s-a încheiat astăzi, iar tânăra noastră nu s-a clasat pe niciun loc.

Rezultatele par cel puțin dubioase, luând în calcul că pe pagina de aprecieri, concurenta noastră a obținut aproape 180.000 de voturi și s-a clasat pe locul 2. Pe podium se pare că au fost luate în calcul cu totul alte aspecte.

În final, titlul de câștigătoare Miss International 2015 i-a fost înmânat concurentei Edymar Martínez Blanco, reprezentând Venezuela.

Coroana i-a fost încredințată de Valerie Hernandez, câștigătoarea ediției de anul trecut, reprezentantând Puerto Rico.

La scurt timp după premiere, Anastasia a postat un mesaj pe facebook în care le-a mulțumit tuturor pentru susținere și, unde, în același timp, și-a exprimat regretul față de jurizarea subiectivă.

Miss International este una dintre cele patru competiţii internaţionale de frumuseţe, alături de Miss Earth, Miss Universe şi Miss World.

Sub deviza „Love, Peace and Excitement to the world„, candidatele şi câştigătoarele Miss International militează pentru pace în lume şi derulează campanii pentru susţinerea şi propagarea acestui mesaj social.

Comentarii