SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Anastasia Volocikova își arată casa de 2 mln de dolari

23 iulie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: starhit.ru


Peluze îngrijite, paturi de flori, drum perfect neted, un valet la intrare în curte, cam așa arată pe dinafară noua casă a balerinei Anastasia Volocikova. Ceea ce se poate vedea înăuntru este cu totul amețitor – însăși balerina nu poate crede că aceasta este casa ei, deși locuiește în ea din toamnă.

Casa pe 3 nivele a Anastasiei Volocikova stârnește invidia oricărei persoane care îi trece pragul. Fiecare detaliu din ea divulgă stilul și gustul rafinat al balerinei. Treptele luxoase, din marmură, peste tot fresce – portrete de-ale Anastasiei, candelabre din cristal, mobilă albă, un pian de aceeași culoare, șemineu, un covor moale… Toate lucrurile au fost combinate armonios, fapt ce ajută la menținerea unei atmosfere relaxante.

 

„Mi-a fost suficient să intru în hol și să descopăr această scară superbă, atriumurile, și imediat m-am imaginat îmbrăcată într-o rochie neagră, mâinile mele ocupate de o cupă de șampanie, în așteptarea musafirilor.”, își amintește Volocikova despre clipa în care a văzut casa pentru prima dată.

 

Cu toate acestea, aflând valoarea acestei case, Anastasia a fost dezamăgită. Ea nu dispunea în acel moment de suma de 2 mln. de dolari. Dar nu a cedat: a adunat tot ce avea, a mai împrumutat puțin și a devenit fericita deținătoare a proprietății ce se întinde pe 850 de metri pătrați, având și un teren de 17 acri alături. Această casă enormă constă din bucătărie și 7 camere mari. Dormitorul Anastasiei, al mamei și al fiicei sale se află la etajul 2, iar la 3 – un teren de joacă imens pentru Arisha (fiica balerinei).

 

Comentarii