SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Anda Adam, super sexy pe plajă, după naștere – (FOTO)

12 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.libertatea.ro

MONDENÎn urmă cu aproximativ 7 luni, Anda Adam a devenit mămică. Însă ea și-a revenit rapid, cu mult sport. Are o siluetă de invidiat și o expune în atenția tuturor curioșilor.

Cu un trup de invidiat și o piele bronzată, Anda Adam s-a lăsat fotografiată. Era în costum de baie, pe șezlong, în timp ce se relaxa înaintea unui recital pe care urma să-l susțină. „Eu mă pregătesc să plec la concert la Focșani! Voi ce faceți weekend-ul ăsta?”, a scris ea, stârnind un val de reacții pozitive și obținând mii de like-uri.

Anda Adam a tras din greu la sală după ce a devenit mămică și a reușit să revină la formele ințiale.

Cântăreaţa a adus pe lume o fetiţă la începutul lunii decembrie a anului trecut și este cea mai fericită mămică din lume. Vedeta și-a revenit spectaculos după sarcină, mai ales că nu luase prea mult în greutate și este fericită că a început din nou să facă sport.

Anda Adam şi soţul ei, Sorin, îşi doresc o familie numeroasă. La două zile după ce a născut-o pe Evelin, interpreta a mărturisit că are de gând să mai facă un copil, în următorii doi ani. Anda s-a întors la muncă destul de repede, după naştere, încercând să se împartă cu succes între viața de mămică și carieră.

Comentarii