SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Andra și ADDA vin cu un concert la Chișinău

28 iunie, 2016 Autor: Iuliana Maranciuc


Andra vine la Chișinău cu un concert special pentru fanii săi. După doi ani, interpreta din România va susține din nou un concert live, la începutul lunii iulie, în Orășelul Sportiv din Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

PROMOTIME învită toți doritorii la un concert incendiar în Orășelul Sportiv din scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Cel mai așteptat spectacol muzical al verii va avea loc pe 5 iulie, începând cu ora 19:00. Andra, îndrăgita interpretă de peste Prut, va evolua în cadrul unui eveniment inedit, organizat de Bis Concert.

 


Ultima dată, Andra a susținut un concert la Chișinău în 2014, pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”, alături de Irina Loghin. De data aceasta, artista va evolua împreună cu ADDA, cântăreața din România, care a scris piese pentru Andreea Bănică, Paula Seling, CRBL, Hi-Q și alții.

 


Un bilet va costa 100 de lei până pe 4 iulie, anunță cei de la Bis Concert.

Mai multe detalii puteți afla la organizatorii evenimentului, contactându-i la numărul de telefon 069 202 502 sau accesând site-ul www.bisconcert.com.

 

 

Salvează

Comentarii