SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Andra și Cătălin Măruță au fost din nou naşi! Vezi ce ținute au ales!

29 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: click.ro

EVENIMENTEWhat's Up s-a decis să-și pună pirostriile și iată că ziua cea mare a venit. Duminică, 28 august, solistul și Simina, cea cu care are o relație de șapte ani, au decis să-și jure credință veșnică în fața lui Dumnezeu. Nunta a adunat toată crema cea vestită a showbiz-ului românesc, dar și sute de alți invitați.

În jur de 400 de persoane au ales să fie alături de fericitul cuplu. Printre ei, Dorian Popa, în rol de cavalaer de onoare, dar și Andra și Cătălin Măruță, cei care au devenit nașii Siminei și ai lui Marius (What’s Up). Fiind unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea vedetelor, cei doi au acceptat propunerea de a deveni nași de cununie pentru cântăreț și iubita-impresară.

Andra și Cătălin s-au asortat și au ales ținute sobre și elegante. Îmbrăcați în negru din cap până în picioare, cei doi au fost completați de băiețelul lor, David, care a fost pata de culoare a familiei. Cu un papion roșu și teniși colorați, puștiul a demonstrat că mama lui îl îmbracă după ultimele trenduri.

 

Comentarii