SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Andreea Bănică, cu burtica de gravidă în costum de baie. Ce selfie și-a făcut la mare

8 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: libertatea.ro Foto: muziq.ro

DIVERSEAndreea Bănică este însărcinată în 6 luni și urmează să devină mămică pentru a doua oară. Până când își va putea ține băiețelul în brațe, cântăreața se relaxează cât poate, a mers în vacanță, iar acum își ține admiratorii la curent cu tot ce face bebe în burtică.

Ea a mers la mare și s-a fotografiat în costum de baie, cu burtica la vedere, după care a publicat imaginea pe o rețea de socializare. „Briza mării o simțim amândoi”, a scris Andreea Bănică alături de fotografia de mai jos.

 

Andreea Bănică este însărcinată în șase luni și deja a început pregătirile pentru venirea pe lume a băiețelului ei și al lui Lucian Mitrea. Fiica artistei, Sofia este în culmea fericirii și își protejează non-stop mama, după ce a aflat că este însărcinată. Vedeta și fiica ei se gândesc la ce nume va primi bebelușul, notează libertatea.ro.

La 38 de ani, Andreea Bănică trăiește pentru a doua oară miracolul maternității, această sarcină fiind o surpriză chiar și pentru ea. În toamna anului trecut, vedeta a început un tratament pentru coborârea nivelului de prolactină. Odată reglate funcții organismului, cântăreața a crezut, inițial, că stările ciudate cu care se confrunta erau efectele medicamentației, însă în februarie a descoperit că erau de fapt primele semne de sarcină.

Ca o adevărată profesionistă, vedeta și-a onorat cu brio toate contractele, deși nu se afla în cea mai bună formă, iar simptomele sarcinii i-au produs un real disconfort.

 

Comentarii