SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Andreea Bănică va deveni mamă pentru a doua oară

29 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos


Cea mai sexy divă din România, Andreea Bănică, femeia cu o siluetă de invidiat, este însărcinată pentru a doua oară. Vestea că aceștia vor deveni părinți i-a bucurat enorm atât pe soțul ei, Lucian, cât și pe fetița lor, Sofia.

La cei 38 de ani, Andreea Bănică este însărcinată în a patra lună. Despre faptul că așteaptă un copil, vedeta a povestit pentru revista „Viva”, unde apare într-un pictorial.

„Îmi făceam întreținere corpo­rală la un salon și, în timpul tratamentului, mi s-a făcut rău. Făcusem înainte un tra­tament hormonal, ce mi-a dat niște stări neplăcute și nu știam pe baza a ce să pun sta­rea asta de rău. Am ajuns acasă și am început să mă gândesc ce ar putea fi. A doua zi mi-am luat, totuși, un test de sarcină și, când am văzut că se înroșește a doua liniuță, mi-am zis: „Vai, acum ce mă fac?!”.

„Știind că urmez un tratament hormonal pentru a-mi regla nivelul de prolacti­nă din organism, care era foarte mare, nu m-am gândit că organismul își va reveni atât de repede, încât aș putea rămâne însărcinată. N-a fost în plan să mai facem un copil. I-am zis lui Lucian, ne-am pupat și ne-am bucurat. Pri­mul meu gând a fost cum o să reacționeze Sofia.”

Sofia este fiica mai mare a Andreei și are șase anișori.

 

Comentarii