SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Andreea Esca, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată (FOTO)

7 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Foto: bzi.ro

DIVERSEAndreea Esca este una dintre cele îndrăgite știriste de pe plaiurile miortitce, iar acest statut și l-a câștigat și datorită decenței și discreției de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale. Tocmai din acest motiv, ultima apariție a vedetei, una pe cât de elegantă, pe atât de provocatoare, i-a surprins pe fanii ei.

Andreea Esca a sărbătorit în acest weekend alături de prietenii ei, organizând un concurs de gătit. Și cum de data aceasta a fost rândul amicilor ucraineni, vedeta a purtat o ținută caracteristică. Ia pe care a ales-o însă a fost una extrem de transparentă, deși deloc indecentă. Fanii ei au fost însă surprinși, pentru că tranparența bluzei nu este tocmai una care să definească stilul Andreei Esca. Așadar, cometariile nu au întârziat să apară.

andreea_esca

”Destul de transparentă bluzița, nu e chiar stilul tău”, a comentat o fană în dreptul postării în care Andreea anunța cu zâmbetul pe buze că așteaptă desertul ucrainean.

Dincolo de transparența bluzei și surprinderea fanilor, vedeta pare să se fi bucurat de un weekend minunat, cel puțin asta reiese din imaginile postate pe rețelele de socializare

”Gașca noastră e în concurs. Gătim, pe rând, din regiunea/țara de unde suntem și cei mai buni câștiga! Astăzi…Ucraina! Gazdă trebuie să ne introducă perfect în atmosferă…Noi am adus cadou un cocoș!”, a scris Andreea Esca.

Comentarii