SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Andreea Esca i-a tras de limbă pe băieții de la Carla’s Dreams. Ce a aflat nou prezentatoarea – (VIDEO)

20 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu

MONDENInvitat la Europa FM în emisiunea "La radio cu Andreea Esca", Carla's Dreams a făcut declarații, în premieră, despre noua piesă pe care o vor lansa și povestea din spatele acesteia. De asemenea, băieții au dezvăluit de ce urăsc supereroii și câteva detalii din copilărie.

Carla’s Dreams a mărturisit în premieră că următoarea piesă a trupei va aborda subiectul supereroilor. „Noi o să lansăm o piesă care se numește… mă rog, nu pot să zic pe radio, dar adaptat s-ar numi „Nouă nu ne plac eroii”. Eu urăsc eroii. Nu erou în sens de persoană care acționeaza eroic în diverse situații, asta respectăm fără doar și poate. Supereroii.

Am fost învățați că trebuie să poți zbura ca să faci un bine, că trebuie să ai lasere în ochi ca să poți iubi, trebuie să-ți iasă păianjeni din mâini ca să ai parte de o poveste de iubire mai interesantă și să-ți arate poza în ziare. Asta ne pare distructiv pentru ceea ce înseamnă educația celor care vin, pentru că legalizează mediocritatea sau nu scoate din mediocritate părțile ei faine. Și, din cauza asta, noi suntem anti supereroi. Eu cred că, la salariu de 200 de euro, dacă îi cumperi soției tale, sau prietenei tale, un buchet de flori e mai eroic decât dacă împuști cu lasere din ochi inamici indestructibili”, a spus liderul Carla’s Dreams în emisiunea „La radio cu Andreea Esca” de la Europa FM.

Deși a refuzat să-și decline identitatea, artistul a povestit, în aceeași emisiune, despre jocurile copilăriei – unele destul de periculoase, cu cuțite -, dar și despre punctul de inspirație al numelui proiectul lor- o serie de romane scrise de John le Carre, unde Karla e un spion care nu-și declină niciodată identatea.

Comentarii