SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Andreea Mantea a făcut striptease în direct la tv

29 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.click.ro

EXCLUSIVAndreea Mantea, în vârstă de 29 de ani, e dezinhibată, asta e clar. După ce toți bărbații i-au putut admira trupul perfect și sânii mari în revista iepurașului cu papion, prezentatoarea TV a mai încins încă o dată imaginația reprezentanților sexului tare.

andreea mantea

Andreea Mantea a făcut striptease în direct

 

Bruneta a făcut show aseară, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii pe care o prezintă alături de Mădălin Ionescu, „Wowbiz”. A făcut striptease pentru Iulia Albu, sărbătorita zilei, și s-a mișcat unduios pe muzică, în spatele unui paravan, în timp ce renunța la haine.

andreea mantea

Mantea și mișcările senzuale din spatele paravanului

Deși nu a fost goală în văzul lumii, Andreea renunțat la rochia albastră cu care a apărut în debutul show-ului și a îmbrăcat una mai aproape de gusturile fashion ale editorului, mai precis, cu un halat cu pene .

„Tăticul Playboy” a pus ochii pe ea

  • andreea mantea playboy
   Andreea Mantea, alături de Hugh Hefner
  • andreea mantea playboy
   Andreea Mantea în calendarul Playboy
  • andreea mantea playboy
   Andreea Mantea în calendarul Playboy
  • andreea mantea playboy
   Andreea Mantea pe coperta Playboy Mexic
  • andreea mantea playboy
   Andreea Mantea în Playboy Ucraina
  • andreea mantea playboy
   Andreea Mantea în pictorialul care l-a impresionat pe „tăticul Playboy”

Hugh Hefner, tăticul Playboy, a fost impresionat de frumusețea și de formele lui Mantea, așa că, în 2008, a invitat-o la conacul său pentru a poza pentru un calendar distribuit în întreaga lume. Alături de ea, au mai fost alte 11 fete super sexy.

Andreea Mantea tocmai fusese protagonista unui pictorial incendiar în revista iepurașului cu papion, în rolul Larei Croft. Nu era prima oară când apărea în Playboy, numai că de data aceasta corpul vedetei suferise câteva îmbunătățiri vizibile cu ochiul liber în zona bustului.

„Sunt nerăbdătoare să ajung acolo. Mă bucur că cei de la Playboy m-au ales, cu atât mai mult, cu cât nu sunt blondă. Știu că Hefner preferă blondele”, declara la vremea respectivă Andreea Mantea.

Comentarii