SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Andreea Russo – tânăra scriitoare ce invită cititorii să-și amintească vitorul

29 iulie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu


Andreea Russo, prozatoarea ce-și dorește să devină într-o bună zi laureată a Premiului Nobel pentru Literatură, își bucură cititorii cu cel de-al doilea volum al trilogiei „Amintiri din viitor”. Cum e să trăiești fără amintiri? La această întrebare găsim răspuns în noul volum lansat de Editura „Bestseller”.

Andreea Russo este autoarea generației sale, scriind cărțile la calculator și pe telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor.

„Utopia Andreei Russo este bine structurată, bine închegată şi bine scrisă. După ce am citit-o, mi-am dat seama că Andreea Russo este o scriitoare foarte promiţătoare, cu un mare viitor în faţă. Din viitor este şi această carte a ei. Chiar dacă nu am capacităţile lui Mir, sunt sigur că, în timp, Andreea se va impune ca scriitoare şi va deveni o voce importantă” , remarcă dramaturgul Dumitru Crudu.

Amintim că volumul I al trilogiei „Amintiri din viitor” a obținut premiul Ministerului Tineretului și Sportului al Republicii Moldova la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret, ediția a XX-a din 17 aprilie 2016. Volumul II al trilogiei „Amintiri din viitor” de Andreea Russo poate fi comandat la librăria online Bestseller.

Iubitorii de literatură sunt așteptați la lansarea volumului II al trilogiei „Amintiri din viitor” de Andreea Russo joi, 4 august, ora 17:00 la Muzeul Național de Artă al Moldovei din strada 31 august 1989, nr. 115.

Fragment din carte:

„Te rog să te oprești, să mă aștepți, dar nu o faci, procedezi corect. Atunci când te rog să mă săruți, nu mă săruta.  Te rog să mă îmbrăţişezi, nu, tu nu mă îmbrăţişa. Te rog să mă privești. Nu privi, fii orb! Te rog să mă asculți, fii surd. Te  rog să îmi vorbești, fii mut. Nu am nevoie  de răspuns la o rugăminte, căci dacă nu vrei să mă aștepți, să mă privești, să mă săruți și să mă îmbrățișezi, să nu o faci, pentru că, în cazul în care tu ai să mă rogi să te aștept, eu voi merge înainte, iar când vei dori să mă săruți, îmi voi ascunde buzele.

Voi fi oarbă, surdă și mută când mă vei ruga contrariul, la fel ca tine, din motiv că, asemenea ție, nu am dorință. O reciprocitate adesea se transformă în obligație, o plăcere se transformă în dezgust, o relație se transformă în trecut. E normal să-ţi iei rămas-bun de la un om în cazul în care tu ai decis să mergi spre est, iar persoana cealaltă spre vest. Un rămas-bun reciproc? Cel mai frumos cadou pentru o relație care s-a născut din reciprocitate”.

 

 

Comentarii