SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Andrei Ioniță nu a mai impresionat publicul. Cine are șansa să ia marele premiu de la X Factor – (VIDEO)

27 decembrie, 2015 Autor: Lucia Cujbă Sursa: http://xfactor.a1.ro/ Foto: http://xfactor.a1.ro/


Seară de Crăciun cu multe suprize la Antena 1. Semifinala X Factor a adus pe scena show-ului multă căldură, colinde, dar și decizii și rezultate neașteptate. Andrei Ioniță, prestațiile căruia s-au viralizat pe internet, nu a mai impresionat, de data aceasta, publicul. A doua Gală live a fost un eșec total pentru moldoveanul care se îndrepta vertiginos spre victorie. Telespectatorii nu au fost emoționați, probabil, de piesa interpretată de Andrei. Pentru ultima sa evoluare, el a ales melodia Paulei Seling „Florile Dalbe”. Cei mai mulți dintre internauți consideră că piesa nu este potrivită tonului vocii sale. Și basarabeanca Anastasia Ursu a fost eliminată.

Totuși, finala din data de 27 decembrie nu se va desfășura fără basarabeni. Trupa Bravissimo și Xenia Chitoroagă sunt doi dintre participanții care vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro.  Așa se face că ultimul spectacol din această ediție aduce o premieră la X Factor: două trupe din categoria lui Horia Brenciu și doi juniori coordonați de Ștefan Bănică au intrat în finală, în vreme ce Delia nu are niciun reprezentant al grupei sale, notează xfactor.a1.ro. 

Xenia Chitoroagă a fost autoarea unui moment plin de duioșie atunci când a interpretat colindul „Linu-i lin”, ceea ce l-a făcut pe Horia Brenciu să o voteze în direct la 1313, iar pe Ștefan Bănică să admită că abia în acel moment a simțit că e sărbătoare cu adevărat.

Cei de la Bravissimo au arătat că pot cânta orice, de la operă, la jazz, la muzică populară. După un moment plin de culoare inspirat de Cartea Junglei, cei nouă au umplut sala de emoție atunci când au interpretat „Colindul celui fără de țară”. 

 

Comentarii