SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Angela Gonța se plimbă cu o mașină împrumutată. A ei este în reparație – (FOTO)

9 aprilie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu

MONDENDupă ce presa a vuit despre noua achiziție a soției lui Vlad Filat, Angela Gonța, iată că jurnalista a dat replica. Ea susține că maşina la volanul căreia a fost surpinsă zilele trecute nu îi aparţine. Gonța a precizat că autoturismul este împrumutat pe o perioadă cât automobilul ei, altul decât cel pe care a pus sechestru CNA, se afla în reparaţii.

Soția lui Filat a publicat două poze cu un automobil Toyota care i-ar aparţine. Acesta se află în reperații, deoarece este grav avariat. Prin urmare, pentru a nu merge pe jos, soţia ex-premierului s-a văzut nevoită să împrumute o maşină al cărui preţ este de aproximativ 75 de mii de euro.

Aceasta este mașina mea. Din câte se vede, în reparație. Între timp, conduc o altă mașină care nu-mi aparține”, a explicat Gonța.

 

Anglea Gonţa s-a mai întrebat în postarea de pe Facebook dacă Procuratura s-a autosesizat în privința maşinii de un milion de euro la volanul căreia a fost surpins fiul lui Vlad Pahotniuc prin Geneva. Ea a dat de înțeles, în așa mod, că istoria cu autoturismul are drept scop s-o denigreze și este pusă la cale de dușmanul soțului său.

Angela Gonța a fost surpinsă la volanul unui Mercedes GLC 250, alb, cu numerele de înmatriculare LLA 958. Automobilul ar fi fost procurat în 28 martie 2016. Acesta ar fi înregistrat pe numele lui Veaceslav Beț, șoferul lui Vlad Filat.

 

 

Comentarii