SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Angelika Vee revine cu un nou single intitulat „Tie You Up”

17 septembrie, 2014 Autor: Doina Calcea


Moldoveanca Angelika Vee, stabilită la Los Angeles, a lansat un nou single intitulat "Tie You Up"  în colaborare cu producătorul american Chris Reece. Melodia îmbină perfect acordurile puternice şi vocea seducătoare a artistei.

„Cu Chris Reece am făcut cunostință în Los Angeles la o sesiune de compoziție, împreună am scris piesa „Don’t Hold Us”, un duet Thomas Newson feat Angelika Vee, și atunci a început colaborarea noastră. Am ales acest stil de muzică, deoarece îmi place foarte mult stilul pop cu influențe urbane. Cu toate că în ultima perioadă am lucrat cu foarte mulți dj’ din sfera muzicii dance, am hotărât să schimb puțin direcția și să vin cu ceva fresh, de toamnă. Da, voi filma un videoclip la această piesă și sper să fie o supriză frumoasă pentru toată lumea.”  a declarat Angelika pentru Promotime.

Angelika Vee este prima artistă din spaţiul românesc care a semnat un contract de compoziţie cu Warner Chappell USA, companie care colaborează cu artiști internaționali precum: Bruno Mars, Katy Perry, Dr. Dre sau Timbaland.

Angelika Vee este și compozitoare. Aceasta a compus piese pentru Alexandra Stan, Mike Candy’s, Tal, Sasha Lopez şi a colaborat cu nume importante din sfera muzicii dance: Thomas Newson, Morgan Page, David Solano sau Joachim Garraud.

Piesa“Tie You Up” va avea în curând şi o versiune în limba română.

 

Comentarii