SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Anna Lesko, de la avocatură pe scenă!

22 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.libertatea.ro

EXCLUSIVAnna Lesko păstrează și acum toate cărțile de pe băncile facultății, iar dacă s-ar lăsa de muzică ar putea practica și avocatura.
Anna Lesko este absolventă a unei Facultăți de drept, în România și, potrivit propriilor sale mărturisiri, în timp ce era studentă se vedea chiar profesând în acest domeniu.
Ea nu a trecut oricum prin facultate, ci a învățat pe rupte, fiind foarte silitoare. Mai mult, ca și ceilalți studenți, la cursurile de Medicină Legală, Anna a făcut ore și la IML!
Pașii au purtat-o însă spre o carieră artistică, iar acum vedeta nu regretă acest lucru.

anna-lesko_20.jpg

Când am ajuns în România, nu cunoșteam deloc limba și a fost un mare avantaj. Asta pentru că eu am învățat să vorbesc românește, în România. De la o româncă. Am învățat limba română în trei luni. Intensiv, cu exerciții de gramatică, vocabular, și multe, multe dictări. Am intrat la Facultatea de drept, într-un program special pentru basarabeni și aveam nevoie să cunosc un limbaj profesionist, termeni legali, formulări tip.
Mă vedeam o avocată înțepată, dar cu trecerea timpului, viața mea a luat o cu totul altă întorsătură. Facultatea m-a ajutat să înțeleg ce înseamnă un contract, o instituție. Guralivă sunt, dar să practic în acest moment avocatura sunt șanse mici. Însă, niciodată să nu spui niciodată. Nu știi ce-ți oferă viața. Am păstrat toate cărțile și cursurile din facultate”, a spus Anna Lesko.

Comentarii