SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Antonia lansează un nou single! – (FOTO, VIDEO)

21 februarie, 2016 Autor: Mirela Urușciuc


Atunci când o artistă de calibrul Antoniei scoate o piesă, succesul este garantat! ”Greșesc” nu e o excepție.

Piesa proaspăt scoasă este produsă de echipa Seek Music, compozitor fiind Theea Miculescu (“Fete din Balcani” – Corina, “Ne impotrivim” – Lora, “Singuri in doi” – Peter Pop), iar producător Alexandru Antonescu aka Zagga (producțiile pentru “Pe Aripi de Vânt”- Delia, “Falava” – Andra, “Ingerii au demonii lor” – Dan Bitman, “Save Me”  – Listen Bee, piesa ce a luat disc de platină in Suedia).

“Greșesc” este  o piesă sensibilă, de dragoste, mulți oameni se regăsesc în mesajul ei și in starea pe care o creează.

”Februarie este o lună în care celebrăm dragostea mai mult ca oricând, așa că sper sa fie primită cu caldură de toți cei care se bucură de iubire in fiecare zi”, a declarat Antonia.

Videoclipul piesei “Gresesc” a fost filmat în București, in regia lui Khaled Mokhtar, cu care Antonia a mai colaborat pentru “Marabou”.

Echipa cu care Antonia a lucrat pentru acest video este formata din Andra Manea (make-up), Dana Petrina (asistent make-up), Sorin Stratulat (hair), Cristina Craciun (styling).

“Sunt încântată, ca de fiecare data, să lucrez alături de o echipă profesionistă, în care am încredere și care mă ajută să am un look fresh de fiecare data in videoclipurile mele si un regizor si DoP creativ cum este Khaled Mokhtar”, a mai spus artista.

In perioada urmatoare, Antonia urmeaza sa sustina concerte in Romania, dar si in Canada, Germania (Hamburg) si Anglia (Londra). In plus, pregateste piese noi pe care le va lansa in cursul acestui an.

 

Comentarii