SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Anunţ incredibil! Andreea Marin divorţează!

27 octombrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: cancan.ro
andreea-marin

DIVERSEAndreea Marin a anunţat în această dimineaţă de joi că a pus capăt căsătoriei sale, după mai bine de trei ani de zile de când i-a spus „Da!“, în faţa altarului, lui Tuncay Ozturk.

În dimineaţa de joi, îndrăgita prezentatoare TV Andreea Marin a făcut un anunţ care a şocat pe toată lumea. Aceasta a anunţat că povestea sa de iubire cu Tuncay a luat sfârşit. În urmă cu puţin timp, chiar ea a făcut mărturisirea, printr-un mesaj făcut public pe reţelele sociale.

„Oameni dragi,

 Cum bine știți, am învățat să prețuiesc viața și în momentele sale de lumină, și în cele întunecate. Uneori, suprizele vieții nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine și să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viața mea: divorțul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar și pe colegii din mass-media, să înțelegeți că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectați dorința de liniște și intimitate, mie și fiicei mele. Un divorț este dureros, dar întotdeauna v-am spus și cred și astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăsit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înțelegeți nevoia firească de discreție. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie și mamă, am multe motive să îmi continui viața clădind și zâmbind.“, a fost mesajul Andreei Marin.

Comentarii