SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Anunțul făcut de Xenia Deli pe contul său de Instagram – (FOTO)

29 mai, 2017 Autor: Alexandru Rufanda

MONDENModelul basarabean in varsta de 27 de ani, Xenia Deli, le-a spus fanilor de pe Instragram că planifică copii cu soțul ei de 62 de ani, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif.

„Xenia Deli împreună cu verișoara sa își petrec vacanța în Republica Dominicană. Modelul are timp din plin, astfel a hotărât să facă live-uri pe Instagram, în care să le răspundă fanilor la cele mai picante întrebări din viața sa. Basarabeanca le-a spus fanilor că cei doi își doresc foarte mult o fată, care se va numi Anastasia. Vedeta le-a zis admiratorilor că își alintă soțul ”Kisea”, scrie Kankan.md

deli-4-820x400

Xenia Deli s-a născut în Basarabeasca. A studiat literatura și plănuia să devină învățătoare. A învățat și la o școală de modeling.[4] În cadrul unui program de modeling pentru studenți, Deli a concurat într-un concurs ‘Beach Bunny’, fiind una din cele trei finaliste. Ca urmare, a fost invitată să reprezinte brand-ul într-o campanie publicitară.

 

c-vc 3

La scurt timp după, Xenia Deli l-a întâlnit pe fotograful Gavin O’Neill, care a invitat-o la o sesiune foto. Pozele sale trimise unei agenții de modeling au făcut ca ea să fie invitată la un interviu și apoi să semneze un contract.[5] În 2010 ea s-a mutat în Carolina de Sud.

Pe 4 iunie 2016 Xenia Deli s-a căsătorit cu Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, un milionar egiptean în vârstă de 62 ani la acel moment. Nunta a avut loc pe insula Santorini, în Grecia.

osama-593x400

Comentarii